divendres, 22 d’agost de 2014

Plataforma per Catalunya vol acabar amb els bars conflictius de Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA A MATARÓ

Carrer Roger de Llúria - Mataró
Mataró.- Dimecres 13 d'agost els Mossos d'Esquadra van detenir una dona d'origen subsaharià propietària d'un bar ubicat al carrer Roger de Llúria al barri de Cerdanyola, acusada de traficar amb substàncies estupefaents des del seu establiment.

La portaveu municipal, Mònica Lora, ha dit que “feia temps que estàvem darrere d'aquest establiment, ja que sospitàvem que es traficava amb drogues i les queixes que ens feien arribar alguns veïns eren constants”.

És per això que des del Grup Municipal de Plataforma per Catalunya demana al Govern de la ciutat que es faci quelcom al respecte sobre aquest establiment, ja que fa temps que està arrossegant diferents conflictes que es fan insostenibles per garantir la bona convivència amb els veïns.

En aquesta línia, Lora recorda que “PxC va instar fa uns mesos en el Ple acordar limitacions horàries per aquells bars que ocasionin problemes” i és per això que “demanem al govern que faci ús de les seves facultats i doni la cara pels veïns afectats i prengui les mesures que facin falta per limitar l'horari o bé clausurar l'activitat d'aquest establiment una vegada per totes”.

El Grup Municipal de PxC, elevarà dita petició en el Ple Municipal si veu que el Govern no pren cap mesura cautelar al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada