dimarts, 30 de juliol de 2013

Rebutgem les proclames separatistes des del balcó de l'Ajuntament

Des de PxC volem denunciar que es permetés que un grup de persones cremessin una bandera espanyola durant la festa de les santes a Mataró, així com també que es facin proclames separatistes al crit de "independència" des del balcó de l'Ajuntament de Mataró.


En aquesta línia com a portaveu del meu Grup Municipal i com a representant d'una part de ciutadans de Mataró, vull manifestar que trobo lamentable que un grup de persones vulguin aprofitar-se de la festa major i utilitzar-la a favor dels seus interessos polítics, tenint en compte que les festes són de tots els ciutadans, i com a tal, tots ens hem de sentir a gust. Però també trobo lamentable que des del balcó de l'Ajuntament dirigents politics facin proclames en contra d'Espanya i al crit de "independencia". Perquè el que tindrien que fer els dirigents politics és caldejar l'ambient el menys possible. Aprofitar per denunciar la cortina de fum i manipulació que està intentant fer el PP fent circular un vídeo de varis moments de la nit, on si que és cert les proclames de membres de l'equip de govern, però el vídeo dóna a entendre, és que, la crema de la bandera espanyola fos amb la presencia del Govern al balcó de l'Ajuntament, i tal com m'han pogut explicar amics i militants de PxC que es trobaven en el lloc dels fets, això no va ser així. Però el que sí és cert es que CIU i el PP pretenen separar a la societat per amagar la seva nefasta tasca de govern en institucions locals i superiors, com les retallades, l’augment de l’atur i el gran nombre de casos de corrupció que tenen els dos partits polítics. Des de PxC com a partit identitari que som, sempre ens allunyarem per igual tant dels separadors com dels separatistes. S’ha de lluitar per una Catalunya forta fins d’una Espanya forta.

L'actitud del PP és de segregar encara més a la societat, per motius purament electorals per aixi mantenir-se en les institucions i seguir fent el gran genocidi contra els nostres ciutadans, encara que això ens suposi tenir una societat dividida i confrontada. Quan precisament el que hem de fer és lluitar plegats per no perdre la nostra identitat davant la greu aculturació i desvertebració social que suposa la immigració massiva i descontrolada del projecte neoliberal, i preocupar-nos per solucionar els veritables problemes dels ciutadans. 

Mònica Lora. 

1 comentari: