divendres, 5 de juliol de 2013

Les JIxC acorden respondre als atacs que pateixen alguns regidors de Plataforma per Catalunya en els plens municipals

Les joventuts de Plataforma per Catalunya de totes les províncies acordem fer actuacions conjuntes front la casta política. I acordem respondre davant dels atacs que sofreixen alguns regidors de ‎PxC en els Plens Municipals. Allà on faci falta estarem. Ferms i defensant democràticament els nostres drets.
Entre totes i tots fem pinya!

COMUNICAT DE PREMSA DE LES JOVENTUTS IDENTITÀRIES PER CATALUNYA (JIxC)

 Les Joventuts Identitàries per Catalunya han acordat endegar mobilitzacions per ser presents en els plens municipals i aplacar l’assetjament de què són víctimes els regidors de Plataforma per Catalunya a mans de la casta política i les seves marques blanques.
El jovent identitari ha celebrat la destrossa que el president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, en va fer dels inadaptats i els avalotadors en el ple de Vic del mes de juliol amb sòlids arguments.
En la mateixa sessió plenària la CUP i ICV van oposar-se al nou servei d’assessorament jurídic gratuït per a la gent de casa que ofereix per Plataforma per Catalunya.
En aquest sentit el líder de les JIxC a Girona, Sergio Conce, que també era present en la sessió plenària, ha manifestat que "està clar que el sistema polític del nostre país cada dia està més podrit. Nosaltres no tancarem els ulls ni ens resignarem. Hem vingut per vèncer i no per ser vençuts".
En la reunió es van aprovar noves accions de voluntariat de cara a l’estiu, i s’ha volgut remarcar que "seguirem defensant la nostra postura davant la manipulació d’una casta política corrupta I desmoralitzadora que enverina al poble”.
Les JIxC reiteren el seu compromís per “seguir aixecant-nos, lluitant i vencent com hem fet fins ara".

1 comentari:

  1. És una bona raó, ja que la unió fa la força i amb tota seguretat que PXC collirà els resultats mes aviat que tarda.

    ResponElimina