dijous, 16 de maig de 2013

Per un ensenyament públic de qualitat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) MATARÓ

Plataforma per Catalunya denuncia l’ús partidista per part d’alguns partits polítics de la integració dels centres educatius Joan Coromines i Angeleta Ferrer
 
El grup municipal de Plataforma per Catalunya vol manifestar el suport a les comunitats educatives de les escoles Angeleta Ferrer i Joan Coromines, per anar tots a una, en contra de la fusió dels dos centres.

La regidora de PxC, Mònica Lora, en declaracions a Mataró Ràdio explica que troba inadmissible que la Generalitat de Catalunya no tingui en compte a les famílies afectades i demana la reobertura de la segona línia de P3 de l’escola Joan Coromines, ateses les demandes que hi ha, fet que constata que no sobra absolutament cap línia i per tant la necessitat de mantenir l'oferta educativa.

La portaveu creu que s’ha d’anar tots a una per reobrir la segona línia de P3 del Joan Coromines i amb la construcció de l’Angeta Ferrer. "Són temes prou importants i no trobo bé que algú en vulgui fer un ús partidista i s’ho vulgui fer seu".
Lora afirma que algunes de les formacions polítiques que en fan un ús partidista del tema ho fan per tapar totes les vergonyes que els precedeixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada