dimarts, 14 de maig de 2013

Si la comunitat marroquina no estan disposats a integrar-se els convidem a marxar del nostre país demà mateix

La comunitat marroquina de Mataró rebutja la regulació del Burka i el Nikab

La comunitat marroquina rebutja la petició que vam fer des de l'Ajuntament de Mataró a l'Estat Espanyol perquè reguli la prohibició de l'ús del Burka i del Nikab i fan una crida per demanar el suport de l'opinió publica i perquè les associacions de Mataró es mostrin contraris a la mesura de prohibir l'ús del Burka i el Nikab. Però a més, la comunitat marroquina diu que si es fa aquesta regulació no pensen complir.

Des del Grup Municipal de Plataforma per Catalunya trobem inadmissibles les declaracions de la comunitat marroquina de Mataró, i per això ens trobaran frontalment en contra.


La comunitat marroquina, en declaracions recollides a VanguardiaMaresme diuen que “hem de lluitar per una ciutat multicultural que respecti els valors i cultures, com un exemple de convivència”. 

En aquesta linia nosaltres creiem que els immigrants s'han d'adaptar al nostre model de societat i no pas nosaltres al seu. A més el Burka i el Nikab no només s'ha de prohibir per motius tan evidents com d'identificació i de seguretat, sinó perquè és un signe d'opressió, un insult intolerable a la nostra democràcia i que atempta greument contra la dignitat de la dona.  


No podem acceptar costums com tapar a les dones amb un vel ni promoure o mantenir qualsevol tipus de tracte discriminatori contra la dona per el simple fet de ser dona, és per això que nosaltres no acceptem cap cultura que fomenti la discriminació a la dona. 

 Mentre hi hagi una força identitària com Plataforma per Catalunya farem tot el que estigui a les nostres mans per impedir que la negligència dels nostres polítics permeti la invasió d'una cultura que s'està important a través dels mateixos que fugen d'ella. És per això que convidem a la comunitat marroquina, que sinó estan disposats a integrar-se que marxin del nostre país demà mateix. 

AQUÍ LA DONA ÉS LLIURE. 

2 comentaris:

  1. No se quieren integrar de ningun modo, además la mayoria de mujeres arabes que viven en nuestro país no tienen pensado ponerse a cotizar.

    ResponElimina