dilluns, 4 de març de 2013

Plataforma per Catalunya demana declarar persona non grata l’expresident de Caixa Laietana

El grup municipal de Plataforma per Catalunya presentarà al pròxim ple del mes de Març una proposta per declarar Josep Ibern persona non grata a la capital del Maresme.
Des de PxC volem denunciar, com ja hem fet reiterades vegades que l’expresident de Caixa Laietana, que va dimitir de l’entitat financera fa uns mesos, va ser recompensat amb una indemnització milionària com a “premi” a la seva nefasta gestió que tants perjudicis ha causat a ciutadans i ciutadanes de Mataró.
Penso que és tota una provocació i insult cap a tots els afectats per l'entitat financera Caixa Laietana. Ja que Josep Ibern ha sigut un factor clau en aquesta gran "presumpta" estafa comesa per Caixa Laietana, una entitat molt arrelada a Mataró, on prop de 6.000 famílies s'han quedat sense els seus estalvis de tota la vida. 

Sabem que aquesta proposta no solucionara aquesta "presumpta" estafa, però creiem que és una demostració més de solidaridad cap a tots els afectats, i és una proposta simbòlica per mostrar el nostre rebuig més absolut cap a l'expresident de Caixa Laietana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada