diumenge, 17 de març de 2013

Concentració musulmana davant de l'Ajuntament de MataróDivendres passat va haver-hi una concentració de la comunitat musulmana davant de l’Ajuntament de Mataró per reclamar que s’investigui si hi va haver negligències tant per part de la policia com dels bombers i de la gent que estava allà a peu de carrer en l’incendi que va acabar amb una dona musulmana morta en llançar-se des de a dalt del pis.

Trobo una falta de respecte que es vulguin sembrar dubtes sobre la professionalitat dels cossos de seguretat i els bombers. Així com trobo inadmissible l’autorització d’una concentració de la comunitat musulmana per posar en dubte el treball dels cossos de seguretat i bombers.

A més a més, trobo lamentable que s’utilitzi un succés com aquest per llançar proclames pròpies de l’islamisme radical. Atès que la concentració va acabar amb crits d’Allahu Akbar (Alà és gran), el qual és revelador perquè deixa entreveure quines són les veritables reivindicacions d’aquesta comunitat. 

En definitiva... vergonyós

1 comentari:

  1. a sobre que el cos de policia i de bombers van fer tot el possible per rescatar aquesta dona? no els entenc a aquesta gent de veritat.

    ResponElimina