dilluns, 13 d’agost de 2012

Amb els intolerants, tolerància ceroDia a dia seguim trepitjant carrer
Fa setmanes des de PxC, vam enviar una sèrie de queixes al Govern de Mataró per part de veïns del barri de Rocafonda, el Palau i Cerdanyola. Queixant-se de les molèsties nocturnes en l'època estival. Amb les quals es fa insostenible la situació que han de viure veïns d'alguns barris de Mataró.

Passat un mes, seguim rebent un gran número de queixes per part dels veïns, els quals es queixen de la nul·la actuació del Govern de Mataró, per part dels incívics. 

Des de PxC volem recalcar que on més incivisme hi ha, sigui als barris on hi ha un percentatge més elevat d'immigració, sobretot immigració musulmana. Tot això, és a conseqüència d'aquesta classe política suïcida i irresponsable, per la qual molts ciutadans i ciutadanes de Mataró ens sentim estrangers en els nostres propis barris.

Amb eleccions o sense, seguim trepitjant els carrers de Mataró

Des de el Grup Municipal de PxC, no solament demanem més presència policial, sinó que el Govern de Mataró, deixi actuar als agents de la policia i que puguin aplicar multes per les infraccions que estiguin cometent els incívics, tal com estipula l'ordenança de civisme. Així com també un control estricte, contundent i rigorós enfront la invasió salvatge i descontrolada que estem patint a Mataró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada