divendres, 25 de maig de 2012

Els polítics haurien de ser els primers a fer sacrificis que alleugin la duresa dels ajustos comptables que s’estan duent a terme

Plataforma per Catalunya s’oposa a la pujada del preu públic del transport adaptat al Maresme. 


Redacció | Maresme. Mònica Lora ha manifestat al ple del consell comarcal del Maresme el rebuig taxatiu de la formació identitària a l’increment del 100% en el preu del transport adaptat a la comarca que ha encarit l’import de cada viatge d’un euro a dos euros.
Consell Comarcal del Maresme

La dirigent identitària va justificar la negativa a aquesta pujada tarifària acordada per CiU, PP, ERC i ICV adduint que “el transport adaptat facilita que els ciutadans i les ciutadanes del Maresme que tenen discapacitats puguin desplaçar-se diàriament a residències, centres de dia, centres ocupacionals i de formació per un preu assequible”.

La portaveu a l’Ajuntament de Mataró i consellera comarcal va sortir en defensa d’un servei “que facilita la integració i la igualtat d’oportunitats d’un col·lectiu que precisament en temps de crisi requereix especial atenció”.

El grup comarcal de PxC va lamentar que la nefasta gestió per part dels polítics a les administracions públiques repercuteixi en un increment de les tarifes dels serveis que es presten a la ciutadania. 

Mònica Lora ha fet una crida als polítics perquè “siguin els primers a fer sacrificis  que alleugin la duresa dels ajustos comptables que s’estan duent a terme, per compensar el nostre retrocés en competitivitat i l’endeutament que la seva pèssima gestió ha generat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada